Редактор: кадри 7/8, БНТКорнелия Нинова, че днес майските са паднали, но падна

...
Редактор: кадри 7/8, БНТКорнелия Нинова, че днес майските са паднали, но падна
Коментари Харесай

Мая Манолова с остри думи за Корнелия Нинова: Тя каза “маските паднаха”, но падна нейната маска

Редактор: 

кадри 7/8, Българска национална телевизия

Корнелия Нинова, че през днешния ден майските са паднали, само че падна нейната маска, това разяснява Мая Манолова от обединението „ Изправи се! Мутри вън! ” в предаването „ Студио Хъ ”  по 7/8 тв. Тя разяснява, че предлагането на Българска социалистическа партия за мораториум върху решенията на държавното управление по подписване на контракти, концесии и назначения в организации е щяло да минира активността на комисията, която ще ревизира ръководството на ГЕРБ.

Манолова разяснява, че държанието на Нинова е подчинено на вътрешната политика в Българска социалистическа партия, която е пред пленум.  Споредн нея лидерката на социалистите желае да се показа като единствената против Борисов.

Манолова не спести и упреците си против ГЕРБ. „ Ясно е, те са подготвени на всичко, на всевъзможни гаври с българския народ. Необяснимото благосъстояние на депутатите от ГЕРБ е на фона на бедността на българите. Те желаят да се запазят ”, разяснява националната представителка от „ Изправи се! Мутри вън! ”

Мая Манолова предизвести също, че няма да е толкоз елементарно да се махнат досегашните ръководещи да се махнат от хазната. „ ГЕРБ ще се опитат в този момент да се показват като жертви. Но те смачкаха българския народ, хиляди компании и правораздаването ”, заключи тя. „ Ще гледаме същия цирк по всеки мотив ”, добави Манолова.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР